Hesap Silme
Uygulama içinden (en hızlı yol)
- Kavram Atölyesi uygulamasını açın ve hesabınızla giriş yapın.
- Alttaki Hesap sekmesine gidin.
- Hesabımı sil'e dokunun, onaylamak için SİL yazın ve Kalıcı olarak sil'e dokunun.
Hesabınız ve verileriniz hemen silinir. Apple ile giriş yaptıysanız iOS sizden bir kez daha Apple onayı ister; böylece uygulamanın Apple hesabınızdaki giriş yetkisi de iptal edilir.
Uygulamaya erişiminiz yoksa
Hesabınıza kayıtlı e-posta adresinden destek@kavramatolyesi.com adresine “Hesap silme talebi” konulu bir e-posta gönderin. Talebin gerçekten hesap sahibinden geldiğini doğruladıktan sonra hesabınızı siler ve en geç 30 gün içinde size e-postayla bildiririz. Apple'ın gizlenmiş e-posta adresini kullandıysanız lütfen bunu belirtin.
Neler silinir
- Giriş kaydınız ve e-posta adresiniz
- Profiliniz (rol ve görünen ad)
- Öğretmen–öğrenci bağlantılarınız ve eşleştirme kayıtlarınız
- Hazırladığınız etkinlikler ve yüklediğiniz görseller
- Size atanan veya sizin atadığınız ödevler ve bu ödevlerdeki cevaplar
Silme işlemi geri alınamaz ve hiçbir veri ayrıca saklanmaz. Sistem yedeklerinde kalan kopyalar [YEDEK SÜRESİ] içinde kendiliğinden silinir. Bir öğretmen hesabını sildiğinde, o öğretmenin öğrencilere atadığı ödevler ve cevaplar da silinir.